середа, 20 серпня 2008 09:16

Ахметов для своїх медіапроектів зняв дорогий офіс у Києві

Ахметов для своїх медіапроектів зняв дорогий офіс у Києві
Бізнесмен Рінат Ахметов, власник ТРК "Україна", а також нових кабельних каналів "Новини" і "Футбол", які вийдуть в ефір в кінці грудня, зняв в одному з найдорожчих бізнес-центрів Києва "Леонардо" офіс для своїх медіапроектів, пише "Дело".

За словами PR-менеджера ТРК "Україна" Ганни Остапчук, всього орендовано 200 квадратних метрів на 8-му поверсі бізнес-центру. Тут розміститься телеканал "Новини".

Також відомо, що на Борщаговці у бізнес-центрі "Ритм" йде будівництво виробничих приміщень для технічних і творчих служб телеканалів Ахметова.

Ремонт на 8-му поверсі планують завершити до 24 грудня. До цього часу почнуть виходити в тестовому режимі інформаційні програми каналу "Новини". У новому офісі знаходитиметься VIP-студія. Саме тут ТРК "Новини" планує знімати інтерв"ю з відомими українськими політиками, чиновниками і бізнесменами.

В скільки обходиться оренда офісу, на каналі не кажуть. Владислав Ремень, керівник департаменту оренди компанії DeolPartners, що здає офіси в "Леонардо", сказав, що оренда квадратного метра в першій лінії бізнес-центру коштує 90 доларів в місяць. Можливо, студію використовуватимуть для своїх зйомок і телевізійники ТРК "Україна", основний офіс і знімальні павільйони якої поки знаходяться в Донецьку.

Савік Шустер своє ток-шоу, яке восени виходитиме в прямому ефірі на каналі "Україна", знімати в новій студії в бізнес-центрі "Леонардо" не планує. Як він сказав виданню, його продакшн-студія будує власні виробничі площі. А для розважального шоу Вєрки Сердючки, яке також стартує на телеканалі "Україна" у вересні, буде побудований знімальний павільйон на одній з виробничих площ ТРК "Україна", розповів PR-директор Андрія Данилка Ігор Клінков.

ТРК "Новини" і ТРК "Футбол" створені в рамках медіагрупи, що формується на базі ТРК "Україна", якою володіє компанія Ріната Ахметова "Систем Кепітал Менеджмент". Їх планують запустити в кінці цього року. Ці канали транслюватимуть кабельні мережі України. Новинний блок на ТРК "Новини" виходитиме цілодобово щогодини. Ще на каналі буде ранкове шоу.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов для своїх медіапроектів зняв дорогий офіс у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі