вівторок, 29 вересня 2020 14:22

Агент НАБУ поскаржився на Зеленського й Венедіктову

Агент НАБУ поскаржився на Зеленського й Венедіктову
У НАБУ кажуть, що Володимир Зеленський і Ірина Венедіктова не боряться з хабарниками і зрадниками у країні. Фото: УНН

У НАБУ кажуть, що президент Володимир Зеленський і генпрокурорка Ірина Венедіктова допомагають депутатам, які порушують закони.

Про це повідомив агент НАБУ Євген Шевченко у Facebook.

"Я відверто сказав слідчому, що керівництво ДБР політично мотивоване й заангажоване. А отже, просто-напросто не здатне покарати керівника Офісу президента Андрія Єрмака. І поки президентом залишається Володимир Зеленський, посадити зрадника до в'язниці на 15 років не вдасться", - зазначив агент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Юрченка довела, що Зеленський вручну керує правоохоронною системою - адвокати Порошенка

За словами Шевченка, та ж ситуація і з генпрокуроркою.

"Ірина Венедіктова зливає абсолютно всі справи, що стосуються депутатів партії "Слуга народу". Наприклад, Юрченка детективи мали заарештувати під час передавання хабара в розмірі $200 тис. Але генпрокурорка повідомила про це президенту, чим унеможливила арешт безпосередньо на гарячому, бо пан Зеленський "своїх не здає".

Нещодавно паралельно відбувалися дві операції щодо депутатів із партії "Слуга народу", повідомив Шевченко.

"Але Венедіктова замість забезпечення належного процесуального контролю над скоєнням злочину забезпечила "злив" інформації підозрюваним на ранній стадії розслідування. Внаслідок чого легенди агентів НАБУ викрито й доказова база залишилася недостатньою для арешту корумпованих чудовиськ".

Від президента Володимира Зеленського вимагають ліквідувати Окружний адміністративний суд Києва. У Раді вважають, що ОАСК давно перетворився на символ корумпованості судової системи.

Зараз ви читаєте новину «Агент НАБУ поскаржився на Зеленського й Венедіктову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі