пʼятниця, 09 серпня 2019 10:20

Адвокат, який найняв лобістів для Зеленського, заявив, що це його ініціатива

Адвокат, який найняв лобістів для Зеленського, заявив, що це його ініціатива
Адвокат, який найняв лобістів для Зеленського заявив, що зробив це з власної волі. Фото: Радіо Свобода.

Американський адвокат Маркус Коен, який найняв лобістів із Signal Group Consulting LLC для підвищення ірейтинга Зеленського у США, заявив, що робив це "з власної волі". На це він витратив $70 тис.

"Це була моя власна ініціатива... і я зробив це з радістю", – зазначив Коен в інтерв'ю "Радіо Свобода". Він додав, що зробив це після короткої особистої зустрічі з Зеленським у Києві під час його президентської кампанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У штабі Зеленського зробили офіційну заяву щодо співпраці з американськими лобістами

Сам Зеленський не заперечував зустрічі з Коеном, але заявив, що не пам'ятає саме тієї, про яку говорив американець. Він вкотре наголосив, що не вимагав, щоб Коен чи хтось інший лобіював його.

"Я нікого нічого не просив, ніхто мені нічого не пропонував, я нікому не платив, я ні від кого нічого не брав. Я власний лобіст", – зазначив Зеленський.

Лобістська компанія Signal Group Consulting отримала понад $60 тис. від представників президента України Володимира Зеленського за свою роботу в Сполучених Штатах. А також відшкодування витрат на суму $9371,8 тис. Такі дані містить звіт компанії.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат, який найняв лобістів для Зеленського, заявив, що це його ініціатива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі