неділя, 24 січня 2021 22:24

Адаптивний карантин: коли Україну можуть знову поділити на "зони"

Адаптивний карантин: коли Україну можуть знову поділити на "зони"
Україна повернеться до адаптивного карантину. Його повинні затвердити через півтора тижні після пом'якшення жорсткого карантину. Фото з відкритих джерел

Україна повернеться до адаптивного карантину. Його повинні затвердити через півтора тижні після пом'якшення жорсткого карантину.

Про це розповів міністр охорони здоров'я Максим Степанов в ефірі телеканалу "Україна 24".

Він нагадав, що з 25 січня повернуть обмеження "помаранчевої" зони карантину, а вже потім будуть введені адаптивні обмеження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому смертність від коронавірусу не падає

"Зараз ми повертаємося в режим, в якому ми жили до 8 січня. Потім 7-10 днів дивимося, як змінилася ситуація по регіонах і далі вводимо адаптивний карантин, який, в залежності від епідситуації в регіонах, передбачає різні обмеження. Це те, що ми плануємо до кінця", - наголосив Степанов.

За останню добу в Україні виявили 3915 нових хворих на коронавірус. Загалом, станом на ранок 24 січня, маємо 1 191 812 лабораторно підтверджених випадків Covid-19. Із них 21 861 летальних. 83 пацієнтів померли за останню добу. Подолали хворобу 947 514 пацієнтів, із них за останню добу - 5 407.

Зараз ви читаєте новину «Адаптивний карантин: коли Україну можуть знову поділити на "зони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі