четвер, 22 травня 2008 11:06

Яценюк згадав про обіцянку Тимошенко

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк виступає проти початку роботи парламенту в четвер з розгляду питань щодо дострокового припинення повноважень депутатів-сумісників.

Про це він сказав під час обговорення парламентаріями порядку денного четверга в Раді.

"Якщо зараз почнемо із припинення повноважень народних депутатів, не розглянемо нічого взагалі", - сказав він.

Спікер підкреслив, що Рада вже відмовлялася припинити повноваження депутатів-сумісників, коли таке питання розглядалося кілька місяців тому.

Він запропонував почати роботу з розгляду урядового законопроекту, що стосується регулювання бюджетних відносин.

З його слів, прем"єр-міністр Юлія Тимошенко на засіданні ради коаліції 21 травня пообіцяла, що після того, як Рада розгляне цей законопроект, Кабінет Міністрів розгляне на своєму засіданні проект змін до державного бюджету, і після цього внесе відповідний законопроект у парламент.

У свою чергу, депутат Ради від фракції Блоку Литвина Михайло Сирота розкритикував порядок денний парламенту, що складається з 91 питання.

На його думку, парламентарії не зможуть розглянути всі ці законопроекти протягом одного пленарного дня.

Фракція Партії регіонів у Раді вимагає розгляду парламентом у четвер питання про складання повноважень депутатами-сумісниками, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк згадав про обіцянку Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі