Ексклюзиви
пʼятниця, 11 липня 2008 20:19

Яценюк закрив другу сесію Верховної Ради України

Верховна Рада України направила на розгляд бюджетного комітету урядовий і президентський законопроекти щодо внесення змін до державного бюджету на 2008 рік для підготовки до повторного першого читання.

"За" це рішення проголосували 250 депутатів із 251, зареєстрованого у сесійній залі. Підтримали вищезазначене рішення 155 народних депутатів від фракції БЮТ, 67 – від фракції "Наша Україна – Народна самооборона", 27 – від фракції КПУ, 1 – від фракції Партії регіонів, фракція Блоку Литвина не брала участі у голосуванні.

Голова ВР Арсеній Яценюк повідомив, що фракція НУ-НС під час засідання лідерів фракцій за участю прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко та міністра фінансів Віктор Пинзеника наполягала на врахуванні у проекті закону про внесення змін до бюджету на 2008 рік всіх пропозицій Президента України, а КПУ внесла свій пакет пропозицій до законопроекту.

За словами Яценюка, за необхідності можна, наприклад, за тиждень провести позачергову сесію парламенту, зібравши підписи 150 народних депутатів, і знову розглянути ці законопроекти.

Пілся цього було оголошено про закриття другої сесії Верховної Ради України, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк закрив другу сесію Верховної Ради України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути