Ексклюзиви
четвер, 25 грудня 2008 10:51

Яценюк впевнений, що національна ідея має спиратися на національний капітал

Народний депутат від "Нашої України – Народної самооборони" Арсеній Яценюк впевнений, що національна ідея має спиратися на національний капітал.

Про це він сказав в коментарі агентству УНІАН.

Зокрема, на його думку, на сьогодні в Україні не сформована національна ідея, яка б об"єднала всіх. "Із прикрістю хочу зазначити, що у кожного "великого" політика є своя ідея, яку він ототожнює з національною", - додав Яценюк.

Він вважає, що національна ідея - це "збереження мови та культури, осмислення минулого та роздуми про сучасне". В той же час депутат додав, що це також "сильна держава і свідомий громадянин, гордий тим, що він має український паспорт". Яценюк наголошує, що "це і родина, яка має за що жити, і дитина, яка має за що вчитися та знає, куди вона піде працювати".

Яценюк впевнений, що "національна ідея має спиратися на національний капітал". Він вважає, що за роки незалежності України "національний капітал був сформований, хоча історія його формування різна". За словами депутата, сьогодні "цей капітал треба зберегти". "Зберегти не олігархів, а зберегти українські активи, які впливають на економіку і які дають можливість працювати сотням тисяч людей", - наголошує Яценюк. В той же час він переконаний, що "цей капітал повинен мати рівні умови". За його словами, "жоден з них не має домінувати і мати монополію в країні". "Держава не може жити в залежності від того, як хто спав вночі і з якими думками прокинувся", - додав Яценюк. Він вважає, що це повною мірою стосується й іноземного капіталу.


Зараз ви читаєте новину «Яценюк впевнений, що національна ідея має спиратися на національний капітал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути