четвер, 06 березня 2008 14:59

Яценюк у Раді підказав Януковичу, хто автор постанови по НАТО

Яценюк у Раді підказав Януковичу, хто автор постанови по НАТО
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що його партія продемонструвала готовність до компромісу з іншими політичними силами.

Про це він заявив після голосування за постанову щодо НАТО, якою було розблоковано парламент.

"Сьогодні ми запропонували постанову, яка була прийнята і фактично розблокувала роботу Верховної ради", - зазначив Янукович.

У відповідь на це спікер Верховної Ради, скориставшись паузою, зауважив: "Правда проект був Яценюка, але нічого".

Янукович не відреагував на репліку спікера і продовжив, акцентуючи увагу на тому, що ця постанова регламентує приєднання до ПДЧ виключно за результатами референдуму.

Водночас лідер НУНС В"ячеслав Кириленко закликав депутатів після перерви о 16:00 почати розгляд законопроектів щодо скасування депутатської недоторканності.

"Пропоную внести сьогодні і почати розгляд принципових для країни питань, а почати треба з себе. Тому ми наполягаємо, щоб на вечірньому засіданні ВР розпочала процес щодо скасування депутатської недоторканності", - заявив він.

"Всі документи готові і цю процедуру можна розпочинати поіменним голосуванням. Ми наполягаємо поставити на порядок денний усі президентський законопроекти, які внесені як невідкладні", - додав Кириленко, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк у Раді підказав Януковичу, хто автор постанови по НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі