четвер, 03 квітня 2008 11:11

Яценюк у Москві приємно вразив Миронова

Делегація Верховної Ради України на чолі з головою ВР Арсенієм Яценюком cьогодні у Москві бере участь у заходах, які відбуваються в рамках ювілейного 13-го засідання Міжпарламентської асамблеї держав-учасниць СНД.

Як повідомили у прес-службі ВР, перед початком засідання голова ВР разом з головою Ради Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації Сергієм Мироновим взяли участь в урочистому відкритті виставки "Золота скарбниця України".

"У черговий раз друзі нас приємно вражають, - сказав Миронов. - Велика подяка особисто Арсенію Петровичу за такий подарунок до тридцятого засідання МПА".

На виставці представлено понад 30 голографічних зображень унікальних історико-художніх пам`яток України. Яценюк не виключив, що у майбутньому з"явиться можливість продемонструвати оригінали унікальних зразків української культури.

Наразі голова Верховної Ради України бере участь у засіданні Ради МПА СНД, під час якого Яценюк зазначив, що при затвердженні порядку денного необхідно врахувати зауваження, які були сформульовані Україною у Душанбе у 2007 році при підписанні Угоди про подальший розвиток СНД. Подібна пропозиція була також висловлена і головою Міллі Меджлісу Азербайджанської Республіки Асадовим Октай Сабір огли, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк у Москві приємно вразив Миронова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі