вівторок, 09 червня 2009 13:07

Яценюк вважає Ющенка гідним суперником Януковичу і Тимошенко

Яценюк вважає Ющенка гідним суперником Януковичу і Тимошенко

Народний депутат від фракції "Наша Україна - Народна самооборона" Арсеній Яценюк вважає, що діючого Президента України Віктора Ющенка поки рано "скидати з рахунків" в контексті проведення президентської передвиборної кампанії і президентських виборів зокрема.

"На сьогоднішній день реальних кандидатів троє (я б Ющенка, на вашому місці, не скидав з рахунків): це і Янукович, і Тимошенко, і, звичайно ж, Ющенко... а шанси на перемогу залежать від вас (від народу України - Gazeta.ua)", - сказав він на прес-конференції у вівторок в Києві.

Нагадаємо, Ющенко заявляв, що має намір брати участь і в президентських, і в парламентських виборах у випадку, якщо вони будуть призначені на один час.

Ющенко також зазначив, що ознайомлений із рейтингами політиків і політичних сил: "Так, я їх отримую. Але якщо я побачив рейтинги, це не означає, що я одразу повинен хапатися за валідол і змінювати свої наміри".

За матеріалами: Інтерфакс, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Яценюк вважає Ющенка гідним суперником Януковичу і Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі