пʼятниця, 28 листопада 2008 08:42

Яценюк розповів, якою буде його партія

Яценюк розповів, якою буде його партія

Екс-голова Верховної Ради Арсеній Яценюк заявляє, що у створюваній ним партії не буде особистостей, "у яких є скелет у шафі".

Про це він сказав в ефірі програми "Шустер Live" на ТРК "Україна".

За словами А.Яценюка, на сьогодні в Україні звикли до "харизматичних клубів". Він додав, що якщо говорити про політичні технології, то, напевно, варто було б створити Блок Яценюка, але це не є правильним.

За його словами, йдеться про те, що люди називають блоки своїми іменами для того, щоб "знову здурити, вибачте, людей і знову прийти у парламент".

На неодноразові запитання, яку ідеологію сповідуватиме партія, яку створює А.Яценюк, він спочатку не відповідав, але потім сказав, що йдеться про "удосконалену форму державнорегульованого лібералізму". "Я не матюкаюся", - пожартував А.Яценюк.

Журналісти, що брали участь у програмі, зауважили, що в А.Яценюка є підтримка населення. Зокрема, у студії відбулося голосування, і 73% його учасників висловили готовність підтримати А.Яценюка і його партію на виборах. повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Яценюк розповів, якою буде його партія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі