понеділок, 10 грудня 2007 16:17

Яценюк розповів Ющенку про плани на завтра

Президент Віктор Ющенко обговорив з головою Верховної Ради Арсенієм Яценюком представлення у парламенті кандидатури на посаду прем"єр-міністра, кандидатури на посаду міністра закордонних справ та міністра оборони.

Як повідомляє прес-служба президента, про це йшлося на зустрічі Ющенка та Яценюка у понеділок "в контексті завершення роботи над формуванням нового складу уряду".

Говорячи про засідання парламенту у вівторок, новообраний спікер повідомив президенту, що відповідно до регламенту Верховної Ради на порядку денному повинно стояти як питання по кандидатурі прем"єр-міністра та складу уряду, так і питання, що стосуються парламентських комітетів та керівних органів ВР.

"Ми готові до будь-якого варіанту послідовності розгляду питань, оскільки це все знаходиться в межах регламенту", - запевнив Яценюк президента.

Зі свого боку Ющенко наголосив, що важливо, щоб чергове засідання Верховної Ради у вівторок пройшло в руслі конструктивної роботи коаліції та опозиції.

Президент наголосив, що народні депутати мають продемонструвати лояльність та повагу до думки один одного і, безумовно, повагу до регламенту Верховної Ради.

Як відомо, кандидатури на посаду міністра закордонних справ та міністра оборони вносяться на розгляд парламенту главою держави.

Інші кандидатури на посади в уряді пропонує прем"єр, кандидатуру якого висуває, в свою чергу, коаліція, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк розповів Ющенку про плани на завтра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі