понеділок, 12 травня 2008 11:45

Яценюк розповів про плани Ради на завтра

Першим питанням у вівторок Верховна Рада планує заслухати щорічне послання президента Віктора Ющенка до депутатів. Про це повідомив спікер Арсеній Яценюк, відкриваючи погоджувальну раду у понеділок.

"Першим питанням на завтра заплановане заслуховування звернення президента України про внутрішнє та зовнішнє становище України", - сказав він.

Також, за словами Яценюка, президент запропонував суддям Конституційного Суду та членам Вищої ради юстиції скласти присягу у вівторок.

"Єдине що, я хотів би застерегти стосовно кількості таких суддів. Моя особиста позиція, що це може стосуватися тільки тих суддів, які не мали судових спорів", - сказав він.

За словами Яценюка, з трьох суддів КС, які готуються прийняти присягу, по одній людині відкрито провадження в суді, "тому було б логічно, щоб мова йшла про двох суддів КС".

Згідно з порядком денним, у розкладі засідань парламенту, що був розданий журналістам перед погоджувальною радою, послання президента та складання присяги суддями дійсно значаться першим питанням.

Водночас другим питанням передбачено розгляду у другому читанні закону про Кабмін.

Третім питанням у розкладі засідань парламенту на вівторок значиться розгляд змін до закону про статус народного депутата щодо обмеження пільг та дострокового припинення повноважень за авторством В"ячеслава Кириленка, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк розповів про плани Ради на завтра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі