четвер, 26 лютого 2009 09:01

Яценюк розповів, для чого потрібні акції протесту

Яценюк розповів, для чого потрібні акції протесту

Кожна людина не тільки має право, а й зобов"язана висловлювати свою громадську позицію. Таку думку висловив лідер громадської ініціативи "Фронт змін" Арсеній Яценюк під час зустрічі зі студентами в Тернополі.

Як повідомили в прес-службі "Фронту змін", зокрема Яценюк підкреслив: "Це дуже добре, коли проводиться якийсь громадський захід: нарада, семінар, народне віче, але тільки до того моменту, коли це переходить в хвилю протесту".

Він додав, що проведення будь-яких мітингів протесту впливає насамперед на роботу простих людей: "Після перекриття десь залізничних колій або дороги заробітну плату втратять залізничники, шляховики, далекобійники або водії, які перевозять пасажирів".

Яценюк відзначив, що якщо акція протесту вже відбулася, то потрібно обов"язково добитися результату.

"Потрібно прописати і заявити, як ви пропонуєте вийти з ситуації, що вас не влаштовує. Ось при такому поєднанні акція може мати результат. Тому що в іншому випадку на цьому зіграють політики, а втратять прості люди", - переконаний Яценюк.

Нагадаємо, Яценюк вважає, що для виходу з кризи в Україні необхідно провести непопулярні реформи."Потрібно, щоб люди це зрозуміли і повірили в необхідність непопулярних реформ. Повірили в те, що ми зробимо це сьогодні, щоб завтра було краще, і наші діти жили в кращому суспільстві, ніж ми", - заявив він.

За матеріалами: Прес-служба "Фронт змін", Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк розповів, для чого потрібні акції протесту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі