понеділок, 27 жовтня 2008 16:42

Яценюк: Рада засідатиме доти, доки не прийме єдиний антикризовий план

Яценюк: Рада засідатиме доти, доки не прийме єдиний антикризовий план
Верховна Рада має намір продовжувати свою роботу до затвердження погодженого законопроекту пакета з мінімізації впливу світової фінансової кризи на економіку України.

Про це сказав голова парламенту Арсеній Яценюк, відкриваючи нараду із представниками міжнародних фінансових організацій, передають Українські новини.

"Зі свого боку, я чітко задекларую, що парламент буде засідати до того моменту, поки не буде прийнято відповідний пакет економічного законодавства. У нас зараз немає іншого виходу. Це не політичне питання", - сказав він.

Водночас спікер підкреслив, що на сьогодні немає погодженого антикризового законопроекту.

"Немає поки що погодженого проекту, але його і не буде", - сказав Яценюк.

Також він підкреслив, що сьогодні на нараді з економічними експертами планується скласти попередній пакет антикризових заходів на базі законопроекту з мінімізації впливу світової фінансової кризи на економіку України, запропонованого Кабінетом Міністрів.

Яценюк підкреслив, що мета розробки погодженого законопроекту полягає у тому, щоб відкрити доступ до ресурсів міжнародних фінансових організацій.

Також спікер зазначив, що на сьогодні є незакінченим пакет законодавства зі стабілізації економічної ситуації.

Яценюк вважає за доцільне передбачити у заходах стабілізації економічної ситуації зменшення оподатковування.

Секретаріат президента критикує прем"єра Юлію Тимошенко за прагнення погодити прийняття антикризових законів зі скасуванням позачергових виборів Ради, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк: Рада засідатиме доти, доки не прийме єдиний антикризовий план». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі