четвер, 07 лютого 2008 15:39

Яценюк: "Депутати займаються вже не Бог знає чим, а чорт знає чим"

Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк ставить під сумнів можливість своєї відставки в сьогоднішній ситуації. Про це спікер заявив сьогодні журналістам.

Яценюк закликав всі політичні сили внести проект постанови щодо його відставки.

"Розмов багато, треба діяти і показати, що вміють зробити", - наголосив Яценюк.

Він підкреслив, що замість того, щоб прийняти життєво необхідні закони, зокрема щодо державних закупівель, нового прожиткового мінімуму, "займаються чорт знає чим, вже не Бог знає чим, а чорт знає чим".

Він зазначив, що треба чим швидше внести проект постанови про відставку голови ВР, і "я хочу подивитися, як вони наберуть 226 голосів". Він додав, що "потім будемо дискутувати з усіма".

"Я ставлю під сумнів можливість відставки голови ВР в сьогоднішній ситуації", - наголосив Яценюк.

Як лідер фракції Партії регіонів Віктор Янукович 6 лютого заявив, що не виключає можливості ініціювання відставки Яценюка з посади голови ВР.

Він сказав, що блокування кабінету Яценюка (5 лютого) було реакцією, яка виникає у відповідь "на будь-які дії голови ВР, які є підкилимними, які не відповідають статусу цієї посади".

Між тим сьогодні, 7 лютого, Президент Віктор Ющенко заявив, що до збору підписів за відставку Яценюка долучилися не тільки опоненти, а й союзники союзники блоку "Наша Україна – Народна самооборона" .

За словами Ющенка, як тільки за його ініціативою було намагання включити до порядку денного ВР законопроект про держзакупівлі, дві політичні сили зібрали підписи про відсторонення голови ВР з займаної посади. "Як не парадоксально, ці підписи зібрали наші союзники і наші опоненти по Верховній Раді", - сказав Президент, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк: "Депутати займаються вже не Бог знає чим, а чорт знає чим"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі