четвер, 10 квітня 2014 13:35

Яценюк просить Раду прийняти три дуже важливі законопроекти

Яценюк просить Раду прийняти три дуже важливі законопроекти
Арсеній Яценюк. Фото: ru.slovoidilo.ua

Уряд просить Верховну Раду України невідкладно прийняти законопроекти про державні закупівлі, зниження ПДВ на медикаменти та необхідні для лібералізації візового режиму з Євросоюзом.

Про це заявив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк на брифінгу в парламенті у четвер.

"Ми просимо всі фракції незалежно від політичної орієнтації сьогодні прийняти пакет з трьох законів: держзакупівлі, зміни в податкове та митне законодавство, в тому числі щодо зниження ПДВ на ліки і для переходу до другої фази лібералізації візового режиму з ЄС", - сказав Яценюк.

Він розповів, що провів засідання з керівниками фракцій з цих питань.

"Дуже складно проходять переговори: начебто наші політичні опоненти погодилися підтримати ці законопроекти, але ми зараз побачимо конкретні результати голосування", - сказав Яцеюнюк.

Прем'єр додав, що відповідальність за дії парламенту лежить на коаліції, "як вони продемонструють реальний курс на євроінтеграцію і фінансову стабілізацію ситуації в країні", але точно також це виклик і для опозиції - "нехай опозиція скаже, вона "за" безвізовий режим з ЄС, або "проти".

Зараз ви читаєте новину «Яценюк просить Раду прийняти три дуже важливі законопроекти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі