понеділок, 22 вересня 2008 12:04

Яценюк пропонує фракціям оголосити свої принципи формування коаліції

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк пропонує всім фракціям визначитися з принципами, на яких вони готові об"єднуватися в нову коаліцію.

Про це він заявив на погоджувальній раді в понеділок.

"Здається, що крига почала рухатися. Оголошення однією з фракцій своїх програмних принципів я пропонував би підтримати. Я пропонував би всім фракціям публічно оголосити принципи і засади, на яких вони готові формувати коаліцію. Це було б правильно і тоді б було одразу зрозуміло для суспільства задля чого пропонується створити коаліцію", - зазначив Яценюк.

Він також сказав, що підтримає пропозицію щодо заслуховування урядовців та голови Нацбанку щодо економічної ситуації. Однак Яценюк попросив депутатів приходити на це обговорення підготовленими.

"Визначіться, коли це буде, і питання економічної стабільності негайно треба буде розглянути. В цьому ж ракурсі має бути розглянуте питання щодо контрактів на газ... Нам треба зрозуміти про яку ціну йдеться", - зазначив спікер.

Крім того, він попросив депутатів прискорити процедуру обрання голови Верховної Ради, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк пропонує фракціям оголосити свої принципи формування коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі