пʼятниця, 29 лютого 2008 16:11

Яценюк проконтролює, щоб Кожа сидів там, де потрібно

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк заявляє про необхідність розібратися в діяльності колишнього заступника начальника спец підрозділу "Кобра" Олексія Кожі.

На брифінгу в п"ятницю в Києві спікер відзначив, що державні посадові особи їздять на автомобілях, що зареєстровані у Верховній Раді.

За словами Яценюка, існують так звані "номерні знаки прикриття". За його словами, вони призначені для того, щоб "не з"ясували, хто проїжджає".

Спікер відзначив, що в інциденті з Кожею "усе задокументовано, усе зафіксовано, є свідки".

"Більш того, я піду далі в цьому питанні, тому що та інформація, що була в мене від компетентних органів щодо діяльності цієї людини, не те що викликає подив - там потрібно розглядати питання на предмет того, де має сидіти ця людина", - сказав Яценюк.

"Тому, усе піде за законом", - завірив спікер.

Яценюк на колегії МВС за участю президента повідомив, що він став свідком того, що джип не звільнив дорогу, а потім з вікна автомобіля "показали середній палець".

Як виявилося, за кермом автомобіля знаходився заступник начальника спец підрозділу "Кобра" Кожа.

Зараз Кожа оскаржує у суді формулювання, за яким його звільнили, і також процедуру зняття з посади, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк проконтролює, щоб Кожа сидів там, де потрібно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі