субота, 13 грудня 2008 14:55

Яценюк прогнозує другу хвилю кризи у січні-лютому 2009

Яценюк прогнозує другу хвилю кризи у січні-лютому 2009
Нардеп від НУ-НС , екс-голова ВР Арсеній Яценюк вважає, що у січні-лютому 2009 р. буде друга хвиля економічної кризи в Україні. Про це він повідомив журналістам перед початком з"їзду Української республіканської партії "Собор", передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, економічна криза в Україні не подолана і вона не може бути подолана у такий короткий термін. Він зазначив, що на початку наступного року на Україну чекає друга хвиля кризи.

"Це невиплата заробітної платні, це скорочення надходжень до державного бюджету, дефіцит пенсійного фонду, зупинка виробництва. На 30% за позавчорашніми даними впало виробництво", - наголосив Яценюк.

Він зазначив, що позитивним є відновлення роботи ВР, але негативним – відсутність юридично оформленої коаліції. Яценюк підкреслив, що новостворена коаліція у ВР має взяти на себе всю відповідальність за ситуацію в Україні до президентських виборів.

"Поки Україна знаходиться в такому стані, ми всі повинні об"єднатися, хто на професійному, хто на політичному рівні, щоб перейти системний і складний період, але буде не краще", - заявив Яценюк.

Він переконаний, що подолати кризу можна за рахунок швидких і професійних дій, або за рахунок політичного єднання.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк прогнозує другу хвилю кризи у січні-лютому 2009». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі