понеділок, 22 вересня 2008 08:08

Яценюк про відставку Тимошенко та її "баранів"

Яценюк про відставку Тимошенко та її "баранів"
Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк  не вважає, що його заява про відставку має спонукати інших політиків до аналогічних дій.

Про це він заявив в інтерв"ю телеканалу "Інтер" у неділю, відповідаючи на запитання, чи має прем"єр-міністр Юлія Тимошенко також подати у відставку.

"Це має бути справою кожного політика", - зауважив він.

Яценюк  нагадав, що існує таке поняття, як політична відповідальність і він написав заяву, оскільки хоче залишатися чесною людиною. "Але в жодному випадку не вважайте, що мій крок повинен спровокувати когось на аналогічну дію", - сказав він.

Спікер зазначив, що невиконання пунктів угоди про створення коаліції не несе жодних юридичних наслідків. "Але дуже важливо зрозуміти, що час політичної брехні рано чи пізно завершиться", - підкреслив він.

Коментуючи заяву прем"єр-міністра України, що вона не має наміру подавати у відставку, оскільки "уряд – це не стадо баранів, який один за одним йде у прірву" Яценюк  зауважив, що він "невеликий знавець в зоології, але наскільки відомо, барани у прірву не скачуть", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк про відставку Тимошенко та її "баранів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі