Ексклюзиви
вівторок, 08 липня 2008 11:30

Яценюк пригадав, як Рада висловили недовіру Ющенку

Резолюція недовіри Кабміну приймалася в стінах українського парламенту лише один раз, коли було висловлено недовіру уряду Віктора Ющенка. Про це нагадав Голова ВР АрсенійЯценюк, інформуючи депутатів про те, що учора на нараді представники трьох фракцій - Партії регіонів, КПУ і Блоку Литвина - зажадали розглянути питання про відповідальність Кабінету Міністрів.

"Єдиний раз в стінах українського парламенту була проголосована саме резолюція недовіри Кабінету Міністрів України. Це була резолюція недовіри Прем"єр-міністрові Ющенку, яка була прийнята саме у формі акту резолюції недовіри", - зокрема, підкреслив Яценюк.

Нагадаємо, вчора Партія регіонів наполягала на звіті українського уряду. На думку Януковича, це питання бажано розглянути за участю Президента України Віктора Ющенка. "І після цього - Бюджет", - підкреслив Віктор Янукович, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк пригадав, як Рада висловили недовіру Ющенку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути