Ексклюзиви
четвер, 29 січня 2009 16:38

Яценюк полетів до Швейцарії на "український ланч" з Соросом

Яценюк полетів до Швейцарії на "український ланч" з Соросом
Екс-спікер Арсеній Яценюк прилетів до Швейцарії, щоб взяти участь у Світовому економічному форумі в Давосі. Очікується, що він візьме участь в "українському ланчі", а також проведе робочий обід з банкірами і главами відомих компаній.

Як повідомили в прес-службі "Фронту змін", український ланч відбудеться завтра. У ньому візьмуть участь більше 200 представників провідних світових компаній, політиків і громадських діячів з України, Росії, США, Німеччини і Франції. Модератором дискусії буде екс-комісар ЄС по зовнішніх зв"язках, співголова Міжнародної кризової групи Кріс Паттен.

Окрім Яценюка, заплановані виступи інвестора Джорджа Сороса і відомого колумніста газети "NewYorkTimes" Томаса Фрідмана.

Головною темою обговорення на українському ланчі буде формування системи міжнародних економічних і фінансових відносин в умовах кризи. Учасники ланча спробують визначити концепцію подальшого економічного розвитку України з урахуванням нових ризиків і нових можливостей. Крім того, заявлено обговорення питання про розвиток відносин України з Росією і Заходом в умовах кризи.

Нагадаємо, Світовий економічний форум відбувається у Давосі (Швейцарія) з 29 по 01 лютого. Причина зустрічі фінансових і політичних лідерів світу - пошуки виходу зі світової фінансової і економічної кризи. Доповідачами нинішнього форуму будуть колишні лідери США і Великобританії Біл Клінтон і Тоні Блер, а також лауреат Нобелівської премії миру 2006 року Мухаммед Юнус.

Перші особи України не представляють офіційний Київ в Давосі. Так, і у Президента України Віктора Ющенка, і у Прем"єр-міністра Юлії Тимошенко на сьогодні, 29 січня, заплановані заходи, які не передбачають відвідин економічного форуму, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк полетів до Швейцарії на "український ланч" з Соросом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути