вівторок, 16 грудня 2008 12:26

Яценюк поділився планами на майбутнє

Колишній спікер, депутат від НУ-НС Арсеній Яценюк планує створити політичну партію на основі громадської ініціативи "Фронт змін".

Про це Яценюк заявив у вівторок журналістам у Києві, повідомляє УНІАН.

"Я почав з ініціативи, яка називається "Фронт змін". Це перший крок заради того, щоб об"єднати людей, які прагнуть змін, які вміють робити зміни, які здатні до цього і мають бажання, незалежно від віку. А наступний етап, звичайно, це буде формування партії", - сказав Яценюк.

Водночас депутат зазначив, що виступає категорично проти формування будь-яких партійних структур "зверху".

"Якщо є громадський запит, і я побачу через цей "Фронт змін" його наявність, то наступним кроком будуть мої регіональні поїздки і буде формування політичної партії", - сказав він.

Яценюк також заявив, що для нього поки немає необхідності обговорювати можливість участі в наступних президентських виборах.

"Той політик, який збирається будувати політичну силу під себе - є свідомо програшним політиком. Це означає, що він займається самозакоханістю, а не справжнім партійним будівництвом. Я готовий бути будь-яким номером у партії, яка має чітку ідеологію… Я не вождь, я людина, яка почне процес, а далі процес уже визначить, хто буде вождем", - сказав депутат.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк поділився планами на майбутнє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі