середа, 14 квітня 2010 10:43

Яценюк не виключає, що Янукович домовляється з Росією про союз

Яценюк не виключає, що Янукович домовляється з Росією про союз

Депутат від НУНС Арсеній Яценюк не виключає, що влада веде переговори про вступ України до Митного союзу.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

"Необхідно для української економіки освоєння нових ринків. Нові ринки не працюють по-іншому: ти уступаєш частину свого ринку, тоді тобі уступають частину іншого ринку", - зазначив депутат.

"Якщо уряд збирається відновлювати економіку - ноги в руки і вперед до Світової організації торгівлі. Якщо хочеш - про все можна домовитися", - вважає Яценюк.

"Небажання домовлятися з країнами СОТ може бути продиктовано саме тим, що йдуть перемовини про Митний союз", - наголосив він, додавши, що "в нас не може бути ніякого Митного союзу с Росією, Білоруссю і Казахстаном".

Крім того, коментуючи питання щодо перерозподілу парламентських комітетів між коаліцією та опозицією, Яценюк заявив: "Мені трохи це смішно чути".

"Глава комітету не приймає остаточного рішення. Як правило, рішення приймається членами парламенту, які є членами цього комітету", - наголосив він.

"Треба речі називати своїми іменами. Партія регіонів взяла курс на те, щоб отримати повну і тотальну монополію на все. Я вам скажу, чим закінчиться цей курс. Не вони перші, не вони останні. Всі, хто хочуть отримати все, завершують однаково - дуже погано", - заявив депутат.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Яценюк не виключає, що Янукович домовляється з Росією про союз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі