неділя, 25 травня 2008 21:38

Яценюк не хоче, щоб Портнов став главою ФДМУ

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк виступає проти того, щоб головою Фонду державного майна був політик. Про це він сказав в ефірі телекомпанії "Інтер".

"Не потрібно політиків, Фонд державного майна - не приватна контора й нічого там робити політикам", - сказав він.

При цьому спікер назвав політичними фігурами як нинішню голову фонду Валентину Семенюк-Самсоненко, так і призначеного Кабінетом Міністрів головою Фонду державного майна депутата Верховної Ради від Блоку Юлії Тимошенко Андрія Портнова.

"Так яка різниця, хто очолить (ФДМУ)? Це повинен бути фахівець, що повинен відповідати всім вимогам і стандартам державного службовця. Семенюк-Самсоненко, Портнов, вони вже перейшли в категорію політичних фігур, а там повинна бути професійна фігура", - сказав він.

Водночас Яценюк зазначив, що в коаліції немає погодженості щодо кандидатури, яка могла б бути призначеною на посаду голови фонду.

Блок Юлії Тимошенко наполягає на звільненні з посади голови ФДМУ Семенюк-Самсоненко й призначенні на цю посаду Андрія Портнова.

Фракція Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" закликає колег по коаліції замінити Портнова іншою кандидатурою, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк не хоче, щоб Портнов став главою ФДМУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі