вівторок, 28 жовтня 2008 08:38

Яценюк не дозволив Тимошено збільшити податки

Яценюк не дозволив Тимошено збільшити податки
Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк назвав п"ять чинників, важливих при вирішенні економічної кризи.

Про це голова Верховної Ради сказав під час засідання круглого столу на тему: "Пропоновані шляхи виходу з фінансової кризи".

Яценюк відзначив, що за часів економічної кризи не може йти мова про прибутки.

За його словами, необхідно говорити і вирішувати такі "ключові речі" як: зайнятість населення, заробітна плата, "економічне життя як таке, а не економічне зростання", банківська стабільність, обмінний курс.

Яценюк підкреслив, що "все інше, що сьогодні є, можна відкласти, як говориться, на потім".

Голова Верховної Ради України повідомив, що з пакету законодавства, запропонованого Кабінетом міністрів України, були вилучені норми, які стосуються збільшення податків і зборів.

За його словами, в той час, коли весь світ бореться з економічною кризою через зменшення податкового навантаження, у нас чомусь пропонують збільшити податкове навантаження".

Яценюк закликав учасників круглого столу взяти участь в розробці пакету законодавства щодо економічної стабільності.

"Без вас нам сьогодні нереально що-небудь провести в стінах парламенту", - підкреслив Яценюк.

Як повідомлялося, в круглому столі взяли участь народні депутати України, провідні банкіри, фінансисти, представники Світового банку, МВФ, Європейської асоціації бізнесу, Експертної економічної ради при голові ВР, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк не дозволив Тимошено збільшити податки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі