середа, 27 серпня 2008 08:18

Яценюк: Наші діти повинні знати про те, хто є лідером нації

Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк виступає за запровадження у школі посади заступника директора з виховної роботи.

Як повідомили у прес-службі Верховної Ради України, таку пропозицію він висловив сьогодні під час виступу на науково-практичній конференції "Забезпечення реалізації державної політики щодо розвитку освіти в Івано-Франківській області".

За його словами, це "допоможе сформувати особистість і контролювати виховний процес".

"На жаль, за роки незалежності ми втратили таке поняття, як ядро сім"ї", - зазначив Яценюк.

На його думку, це сталося, зокрема, через трудову міграцію. "Діти залишилися без батьків, і сьогодні як вчитель, так і заступник директора мають замінити цю функцію. Так склалися обставини", - сказав голова ВР, додавши, що це питання варто поставити на порядок денний під час здійснення реформ у системи освіти в Україні.

Також Яценюк висловився за запровадження у школі нової дисципліни, яка б знайомила учнів із видатними українцями. "Наші діти повинні знати про те, хто є лідером нації, і хто ним був, який внесок зробили українці у світову історію", - наголосив він, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк: Наші діти повинні знати про те, хто є лідером нації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі