неділя, 31 серпня 2008 10:57

Яценюк на власному досвіді відчув нелегку працю шахтаря

Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк в День шахтаря, 31 серпня, здійснить робочу поїзду до Львівської області, де привітає шахтарів Червонограда з професійним святом.

Про це повідомляв з посиланням на прес-службу парламенту. Як зазначається в повідомленні, голова Верховної Ради направив керівникам та колективам усіх вуглевидобувних підприємств України вітальні телеграми з нагоди професійного свята.

"Вугілля, видобуте вами, часом у надважких геологічних умовах, має виключне значення для енергетичної безпеки країни, дає можливість безперебійно працювати металургійному комплексу", - йдеться у тексті привітання. "На власному досвіді знаю, що таке нелегка праця шахтаря. Адже минулого року мені довелося особисто спуститися в лаву і понад годину провести під землею. Для мене сьогоднішнє свято – це, перш за все, вшанування щоденного подвигу шахтарів. А ще – день пам"яті тих, хто не повернувся із забою, кого досі оплакують матері, дружини і діти", - наголосив голова Верховної Ради.

За його словами, сьогодні вугільна галузь відіграє надзвичайно важливу роль в енергетичній незалежності нашої держави. А.Яценюк побажав шахтарям та їх родинам міцного здоров"я, щастя, успіхів і життєвих гараздів, повідомляє УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Яценюк на власному досвіді відчув нелегку працю шахтаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі