понеділок, 02 березня 2009 10:11

Яценюк може стати Президентом - Волков

Автор: Фото: УНІАН
  Олександр Волков
Олександр Волков

"Я Вам даю 100%, що буде інший президент", – заявив в ефірі Радіо Свобода голова Всеукраїнського народного конгресу, президент Інституту політичного аналізу та соціального прогнозу Олександр Волков, говорячи про вкрай послаблені позиції нинішнього Президента Віктора Ющенка.


За його словами, у Віктора Януковича шанси стати наступним Президентом України сьогодні найбільші.

Волков вважає, що Юлія Тимошенко увійде до другого туру. Але на цьому може все й закінчитись, оскільки Тимошенко має величезні проблеми з командою, вона не може сьогодні підібрати собі фахівців. "Тому дуже велике питання її перемоги у другому турі", – зазначив Волков.

Він набирає зараз дуже сильно

Він також зауважив, що Арсеній Яценюк матиме шанси на перемогу не на найближчих президентських виборах, а через один виборчий термін.

"Що стосується Яценюка, то він набирає зараз дуже сильно, він набирає від 1% до 1,5% в місяць. Але я думаю, що він якось підійде і на цьому зупиниться.

По-друге, я не думаю, що він увійде у другий тур, тому що йому треба буде все-таки шукати якусь підтримку або в Януковича, або у Тимошенко для своєї подальшої кар"єри. Через термін, я думаю, що Яценюк буде одним із головних претендентів на посаду Президента", – заявив Олександр Волков.

За матеріалами: Радіо Свобода, УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Яценюк може стати Президентом - Волков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі