середа, 28 травня 2008 10:12

Яценюк може очолити "Єдиний центр"

Президентське оточення запропонувало спікерові Арсенію Яценюку пост лідера нової партії "Єдиний центр". Про це пише газета "Дело" з посиланням на свої джерела. За інформацією видання, зараз з главою парламенту ведуться переговори із цього приводу.

Як пише "Дело", спікерові Верховної ради Арсенію Яценюку в новому проекті Балоги відводять головну роль. Йому вже не раз пропонували очолити "Єдиний Центр", проте глава парламенту поки не погоджується, відзначає газета. Колеги з блоку НУ-НС розцінюють це як бажання Яценюка дочекатися "найбільш вигідної пропозиції".

12 липня відбудеться всеукраїнський засновницький з"їзд партії "Єдиний Центр". Планується, що найближчим часом до політичної сили, яка створюється руками глави Секретаріату президента Віктора Балоги, приєднаються декілька інших партій, повідомляє газета.

Зокрема, неофіційну згоду на союз з "Єдиним Центром" вже дала Народно-демократична партія, а також інші партії-"карлики". Крім того, очікується, що ряди "центристів" поповнять губернатори і депутати з "Нашої України", які агресивно налаштовані до Кабміну.

Зокрема ведуться переговори з "Порою" Владислава Каськіва, "Партією захисників вітчизни" Юрія Кармазіна і "Українською народною партією" Юрія Костенка.

Джерело "Дела" в НУ-НС відзначило, що про приєднання окремих народних депутатів до партії Балоги може стати відомо вже в суботу, коли відбудеться засідання політради мегаблоку.

За матеріалами: Дело.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк може очолити "Єдиний центр"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі