вівторок, 29 січня 2008 09:51

Яценюк летить до Криму на два дні

Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк сьогодні з робочим візитом вилетить до Автономної Республіки Крим.

Як повідомили в прес-службі парламенту, візит триватиме два дні.

Програмою поїздки у вівторок передбачена зустріч голови ВР з представниками сільських і селищних рад, жителями Сімферопольського району Автономної Республіки Крим з проблем самозахоплень земельних ділянок. Цього ж дня Яценюк виступить у прямому ефірі Державної телерадіокомпанії "Крим" та Чорноморської телерадіокомпанії.

У середу, згідно із програмою візиту, голова Верховної Ради України огляне самопідіймальну плавучу бурову установку "Таврида", яка здійснює випробування пробуреної свердловини на Одеському газовому родовищі в північно-західній частині Чорного моря в 100 км. від берегової лінії, ознайомиться з функціонуванням Глібовського підземного сховища газу, проведе зустріч з керівниками та працівниками Управління підземного зберігання газу ДАТ "Чорноморнафтогаз" та робочу нараду з керівництвом ДАТ "Чорноморнафтогаз" з питань активізації освоєння вуглеводневих ресурсів українського сектора Чорного і Азовського морів.

Яценюк також проведе нараду з членами Президії Верховної Ради АРК, головами сільських, селищних, районних, міських рад, та зустрінеться з ректорами вищих учбових закладів Криму і представниками студентського самоврядування, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк летить до Криму на два дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі