вівторок, 28 жовтня 2008 11:45

Яценюк кличе Тимошенко в кабінет і вимагає пояснень по чотирьом пунктам

Яценюк кличе Тимошенко в кабінет і вимагає пояснень по чотирьом пунктам
Спікер Арсеній Яценюк закрив ранкове засідання Ради до 16.00. Він пояснив, що до п"ятої години ранку робоча група опрацьовувала спільний антикризовий законопроект, куди мали увійти пропозиції всіх фракцій.

Голова Верховної Ради зазначив, що велику частину пропозицій до цього законопроекту вніс Секретаріат Президента. І, тому, за словами Яценюка, цей спільний законопроект був поставлений першим на порядок денний.

Оскільки БЮТівці заблокували трибуну і не погоджуються голосувати за такий порядок денний, то Яценюк сказав що зараз кожна з фракцій має розглянути цей законопроект і дати свої пропозиції, якщо такі є.

"Тому на 14.00 годину я запрошую до себе прем"єра, голову Нацбанку і міністра фінансів. І ми будемо спільно обговорювати це питання. Я також хочу, щоб уряд дав відповідь на цьому засіданні на такі питання: стабільність банківської ситеми, стабільність валютного обмінного курсу, зайнятість населення та економіче виживання".

Після цього Яценюк заявив, що нардепи продовжать роботу о 16.00.

"І тоді будемо пробувати приймати спільний законопрект. Мусимо", - зауважив спікер.

Нагадаємо, що сьогоднішнє ранкове засідання розпочалося з блокування БЮТ. Свої дії "тимошенківці" пояснили тим, що мають інформацію про винесення першим на порядок денний не спільний антикризовий документ, а законопроект з пунктом про фінансування виборів, автором якого є "нашоукраїнка" Ксенія Ляпіна.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Яценюк кличе Тимошенко в кабінет і вимагає пояснень по чотирьом пунктам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі