понеділок, 28 листопада 2011 22:50

Яценюк: "Хто не з об'єднаною опозицією, той - з Януковичем"

Яценюк: "Хто не з об'єднаною опозицією, той - з Януковичем"

Опозиційні сили, які не входять до Комітету опору диктатурі, мають приєднатися до створення єдиного списку кандидатів на мажоритарні округи від опозиції.

Про це заявив лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк в ефірі 5 каналу, коментуючи створення об'єднаного опозиційного списку на виборах до Верховної Ради, передає Українська правда.

Відповідаючи на питання, як можна виставляти єдиного кандидата від опозиції, якщо є опозиційні сили, які не входять до Комітету опору диктатурі, політик заявив: "Це запитання до всіх інших опозиційних сил. Вони з ким?".

"Тут немає зараз третього кольору. Тут є чорне і біле", - уточнив Яценюк.

"Тут не вдасться гратися: ми би хотіли, але у нас є такі-то умови. У нас є тільки одна умова - виграти. Змінити президента Януковича, змінити Партію регіонів", - наголосив Яценюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гриценко обізвав КОД Комітетом опори диктатури і вийшов із нього

За його словами, до єдиного списку опозиції може приєднуватися кожен.

"Хто не з об'єднаною опозицією, той - з Януковичем. Третього тут не дано. Двері для того, щоб формувати єдиний список опозиції, відкриті для всіх. Але в ці двері треба зайти. Треба прийняти вольове рішення", - заявив нардеп.

Нагадаємо, сьогодні на засіданні Комітету опору диктатурі було прийняте рішення про створення робочої групи щодо формування єдиного списку кандидатів на мажоритарні округи від опозиції. 

Зараз ви читаєте новину «Яценюк: "Хто не з об'єднаною опозицією, той - з Януковичем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі