вівторок, 30 вересня 2008 13:38

Яценюк: Я б пропонував, щоб ми припинили порожнє базікання про коаліцію

Яценюк: Я б пропонував, щоб ми припинили порожнє базікання про коаліцію
Глава парламенту України закликає показати готовність створити коаліцію у форматі "трьох" узгодженим голосуванням.

Голова Верховної Ради України Арсеній Яценюк закликає парламентські фракції припинити "пусті" розмови щодо формування коаліції у форматі "трьох", а довести бажання сформувати коаліцію голосуваннями в парламенті.

"Я б пропонував, щоб ми припинили порожнє базікання відносно формування коаліції. Тому що складається таке враження, як в анекдоті, коли кума говорить: ви мене так хочете, кум, як я вас боюся", - сказав Яценюк, звертаючись до лідерів фракцій на засіданні парламенту у вівторок.

"Якщо є питання відносно формування коаліції, то потрібний лист з підписом трьох керівників фракцій, як перший крок відносно формування порядку денного", - сказав спікер.

Він підкреслив, що лідерам фракцій необхідно підписати відповідний лист і сформувати порядок денний, і цей порядок денний, відповідно до вимог регламенту, буде оголошений.

"І доведіть голосуванням, що є не лише здатність, але й бажання формувати коаліцію", - сказав Яценюк, повідомляє "Інтерфакс-Україна"

Зараз ви читаєте новину «Яценюк: Я б пропонував, щоб ми припинили порожнє базікання про коаліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі