пʼятниця, 05 червня 2020 10:39

"Або надайте докази, або йдіть у ср*ку" - лідер "Бумбоксу" записав політичне відео

"Або надайте докази, або йдіть у ср*ку" - лідер "Бумбоксу" записав політичне відео
Хливнюк говорив у відео про тих, кого півроку тримають за ґратами. Фото: @boomboxfamily

Лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк опублікував відео з вимогою справедливості щодо затриманих за підозрою у вбивстві журналіста Павла Шеремета музиканта Андрія Антоненка, медика Юлії Кузьменко та волонтерки Яни Дугарь.

"За останні пів року я мало бігав, частіше ходив, лежав, читав. І не бігали також, не займались, чим хотіли - не бігали в парку, не бачили рідних, не жили своїм життям, не мали волі - Кузьменко, Дугарь і Антоненко. Або надайте докази, або йдіть ви в ср*ку", - сказав Хливнюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Громадськість під Радою вимагає відставки Авакова

21 травня поліція й прокуратура завершили слідство у справі вбивства журналіста Павла Шеремета. Трьом обвинуваченим змінили підозри. Йдеться про музиканта й добровольця Андрія Антоненка, лікарку Юлію Кузьменко та військову медсестру Яну Дугарь. Тепер слідство називає організаторами злочину невстановлених осіб. Антоненко й Кузьменко, мовляв — виконавці, а Дугарь — спільниця. Змінили й мотив убивства.

Усім трьом підозрюваним 25 травня переглянули запобіжні заходи в Печерському райсуді. Антоненка й Кузьменко залишили під вартою до 23 і 24 липня відповідно. Дугарь замість нічного домашнього арешту призначили 168 150 грн застави та носіння електронного браслета. Пів тисячі людей надіслали потрібну суму за 3 год. із часу оголошення збору.

Про затримання Антоненка, Кузьменко й Дугарь повідомили 12 грудня торік на пресконференції за участі міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, тодішнього генпрокурора Руслана Рябошапки й президента Володимира Зеленського.

Зараз ви читаєте новину «"Або надайте докази, або йдіть у ср*ку" - лідер "Бумбоксу" записав політичне відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі