понеділок, 21 грудня 2015 16:15

Я поб'ю його, як собаку - Коломойський пригрозив Саакашвілі

Я поб'ю його, як собаку - Коломойський пригрозив Саакашвілі

Ігор Коломойський пообіцяв побити голову Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі, як тільки той піде у відставку.

Про це він сказав в інтерв'ю "Politico"

"Якщо я помічу його, я вам кажу, я розіб'ю його обличчя. Як тільки він залишить посаду, я поб'ю його як собаку", - сказав олігарх.

Коломойський розповів, що його відносини з Саакашвілі не завжди були такими. У 2011 році вони разом з Саакашвілі плавали на яхтах в Хорватії.

"Він був там зі своєю улюбленицею, зі своїм міністром економіки з великими цицьками – його коханкою", - сказав Коломойський. "Я навіть дав йому грошей на його вибори в Грузії", - додав Коломойський.

Бізнесмен розповів, що перед тим, як Саакашвілі призначили губернатором Одеської області, він прибув у Дніпропетровськ і розповів, як задоволений роботою Коломойського і його оточення. У той час губернатором Одеської області був Ігор Палиця, соратник Коломойського.

"Він обсипав нас похвалами і своїми грузинськими тостами, розповів нам, які ми прекрасні, як я замінив його як ворог Путіна номер один", - сказав Коломойський. "Потім він поїхав прямо до Порошенка, щоб попросити роботу Палиці", - розповів Коломойський.

Зараз ви читаєте новину «Я поб'ю його, як собаку - Коломойський пригрозив Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі