вівторок, 09 жовтня 2012 01:32

Я не мав жодних переговорів із Кличком - Тягнибок

Я не мав жодних переговорів із Кличком - Тягнибок
Фото: topicnews.net

Партія "Свобода" не веде переговорів із партією "Удар" Віталія Кличка щодо кандидатів на одномандатних округах.

Про це повідомив у понеділку у Дніпропетровську лідер партії Олег Тягнибок, повідомляє "Радіо "Свобода".

"Я не мав жодних переговорів із Кличком", - зазначив він.

Водночас політик заявив, що знає про перемовини з "Ударом" своїх партнерів із об'єднаної опозиції "Батьківщина".

"У принципі, якщо вони визначаться по кандидатах у мажоритарних округах, то ВО "Свобода" буде підтримувати по тих 190 округах, які перейшли в результаті розподілу до "Батьківщини", тих узгоджених кандидатів", - сказав політик.

Він також сказав, що на решті - 35 - одномандатних округах, де висунула своїх кандидатів партія "Свобода", знімати їх на користь "Удару" не будуть.

"У нас нема таких округів, де ми могли б знімати кандидатів. Я наскільки аналізував, у нас із 35 округів нема жодного, де б "Удар" міг претендувати на перемогу, а наші кандидати - ні", - повідомив Тягнибок.

Як відомо, вибори до Верховної Ради відбудуться 28 жовтня 2012 року за змішаною пропорційно-мажоритарною системою: 225 депутатів обираються за списками політичних партій (бар'єр для проходження в Раду - 5%), ще 225 - в мажоритарних округах.

Партія "Удар" та об'єднана опозиція домовляються про спільне висунення кандидатів на понад 40 мажоритарних округах, де досі конкурували між собою представники обох цих політичних сил.

Зараз ви читаєте новину «Я не мав жодних переговорів із Кличком - Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі