середа, 21 липня 2021 12:01

"Я і бал президента": книжка Мендель з'явилася у продажу. Мережі гудуть

"Я і бал президента": книжка Мендель з'явилася у продажу. Мережі гудуть
Книга Юлії Мендель вже потрапила на полиці книгарень. Фото: Юлія Мендель

Книжка колишньої прессекретарки президента Володимира Зеленського Юлії Мендель уже потрапила на полиці книгарень. Коштує від 190 грн. Над книжкою "Кожен із нас президент" іронізують у мережах – вигадали іншу назву й пропонують дописати кілька рядків. Жваво обговорюють і секрети роботи в Офісі президента, які опублікувала експрессекретарка. Що ще пишуть про твір Мендель – у матеріалі Gazeta.ua.

Пожартував про книжку "Кожен із нас президент" політолог Євген Магда. Вигадав для твору Мендель іншу назву – "Я і бал президента".

Блогерка Олена Монова спитала в користувачів Facebook навіщо вони читають роботу Мендель. А також пожартувала, що експрессекретарка забула дещо дописати: "Не можу позбутися думки, що цей витончений шедевр неабияк прикрасили б літературні марципани у вигляді "єго надмєнний нєфрітовий жезл", а ще "і тогда соскі єйо затвєрдєлі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Фінансуватимуть друзів і родичів": чому Банкова втручається в роботу Держкіно

Здивувався, чому читають цю книжку й пишуть у соцмережах цитати також екснардеп Віктор Чумак. Назвав твір "невіглаством".

Політолог Олексій Голобуцький зазначив, що Мендель написала про голову Офіса президента Андрія Єрмака як про "другу людину в державі". "Чи це зробили цілком свідомо й цілеспрямовано як один зі складників легітимізації цього статусу "друга особа в державі"? З подальшою інституціоналізацією (наприклад, як прем'єра чи навіть зі зміною Конституції як умовного котрогось "віцепрезидента")", – опублікував допис політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові райони – спільні проблеми для Криму й Чернігівщини. Експерт оцінив результати річного поділу країни

Жартував, але вже про саму Мендель, у дописі про книжку й журналіст Вахтанг Кіпіані.

Політолог Віктор Шлінчак також звернув увагу, що Менель написала про Єрмака як про "другу особу в державі". А експрем'єра Олексія Гончарука назвала "хлопчиком".

Про ставлення Мендель до Гончарука та Єрмака написав журналіст, блогер Віктор Трегубов. Зазначив, що експрем'єра Мендель назвала інфантильним.

Журналіст Олексій Мустафін іронізував, що люди жаліються на брак часу на читання, але водночас читають Володимира Путіна та Юлію Мендель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Банкова хоче забрати МВС собі": які зміни очікує міністерство після Авакова

Колишня скандальна прессекретарка президента Володимира Зеленського Юлія Мендель видала книжку "Кожен із нас президент", яку вже можна придбати у книгарнях. На майже 300 сторінках перелічує успіхи Зеленського й безжально критикує Петра Порошенка.

Зараз ви читаєте новину «"Я і бал президента": книжка Мендель з'явилася у продажу. Мережі гудуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі