середа, 04 березня 2015 08:52

82-ий день голодування Савченко: москвичі хочуть привітати льотчицю з 8 березня

82-ий день голодування Савченко: москвичі хочуть привітати льотчицю з 8 березня

У Москві в неділю, 8 березня, пройде акція "Кільце життя". Її учасники вимагатимуть звільнення незаконно ув'язненої в російській в'язниці української льотчиці і народного депутата Надії Савченко.

Про це у своєму Facebook написав російський активіст Павло Шелков.

"Ситуація у Савченко вже критична і німецькі лікарі вважають, що точка неповернення по здоров'ю буде пройдена після 6-8 березня. Пропоную всім опозиціонерам звернутися до жителів Москви вийти без плакатів у теплому одязі на свято 8 березня на Садове кільце в 15.00 з вимогою звільнити негайно Савченко, зупинити війну в Україні і знайти реальних вбивць Нємцова, і не йти хто скільки зможе", - зазначив він.

"З такими закликами звернутися до жителів інших російських міст та інших країн (вийти до посольства і консульства Росії). Якщо кожен буде розповсюджувати (народ зараз розігрітий), вийти може багато! Акція безлідерська, але впевнений підтримають її всі -  від Яблука, Антивоєнного руху, Парнаса, Солідарності. Упевнений, був би живий Борис Нємцов, він ініціативу би підтримав!", - підкреслив Шелков.

Зараз ви читаєте новину «82-ий день голодування Савченко: москвичі хочуть привітати льотчицю з 8 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі