вівторок, 05 лютого 2008 09:15

56% донеччан схвалили ініціативу Тимошенко

56 % донеччан схвалили виплату внесків Ощадбанку СРСР, ініційовану прем"єр-міністром Юлією Тимошенко.

Про це свідчать результати опитування, проведеного Аналітичною службою Миколи Гаврилова, розміщені на офіційному сайті служби.

Негативно оцінили виплату внесків 36 % опитаних, висловили свою байдужість 5 % і не змогли визначитися з відповіддю 3 %.

Виплата боргів більшою мірою припала до душі жінкам, а чоловіки, у свою чергу, частіше висловлювали свою незадоволеність або байдужість.

Позитивне відношення до компенсації внесків у респондентів сформувалося тому, що 1000 гривень були для них дуже доречні (54 %), вони нарешті дочекалися реальних виплат (28 %), уряд зробив добрий крок назустріч людям (3 %). Позитивно сприйняли виплату внесків навіть ті, у кого залишився неприємний осад від утомливих процедур їх оформлення і виплат (4 %). Пораділи за інших і ті, кого ці виплати ніяк не торкнулися (2 %).

Своє негативне ставлення до погашення боргів респонденти мотивували двома чинниками. З одного боку, їх не влаштовував низький курс обміну рублів на гривні (24%) і погана організація роботи ощадних банків (24 %), а з іншого - люди бояться, що виплати викличуть зростання інфляції (23 %) і що все це робиться тільки ради політичного піару (20 %). Засудили виконання обіцянок Юлії Тимошенко і ті, кому ці гроші не будуть зайвими (5%), і ті, хто вважає, що отримав їх по праву (2%), пише Цензор.net.

Зараз ви читаєте новину «56% донеччан схвалили ініціативу Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі