понеділок, 03 березня 2008 12:23

50% блоку НУ-НС увійде у партію Балоги, а люди Луценка і Тарасюка - в БЮТ

Всупереч очікуванням, під час суботньої політради НСНУ жоден з партійців не заявив про свій вихід з партії, пише "Дело".

Губернатори заявили, що залишаються в "Нашій Україні", - розповів один з учасників закритого засідання політради НУ-НС. Поки залишаються в партії і лідери обласних осередків.

"Але на з"їзді йшлося, що багато хто з них хоче піти за Балогою", - визнав співбесідник. За його словами, в нову політичну силу глави Секретаріату Віктора Балоги готові влитися 50% блоку НУ-НС.

Виняток становлять група "Народна Самооборона", а також Народний рухБориса Тарасюка, "який може піти слідами партії "Реформи і порядок" (влився в БЮТ)

Нагадаємо, 1 березня відбулося засідання політради НСНУ, на якій було вирішено, що політичні партії, які входять в блок "Наша Україна - Народна самооборона" повинні визначитися щодо участі в майбутній єдиній партії.

Президент Віктор Ющенко вважає причиною виходу Балоги, Безсмертного і п"яти депутатів Ради з НСНУ відсутність руху до об"єднання НУ-НС в єдину політсилу.

Зараз ви читаєте новину «50% блоку НУ-НС увійде у партію Балоги, а люди Луценка і Тарасюка - в БЮТ ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі