понеділок, 20 жовтня 2008 13:26

5 партій з НУНС підтримали ідею Тимошенко щодо коаліції

Партії "Уперед, Україно!", "Народний Рух України", "Християнсько-демократичний союз", Європейська партія й Партія захисників вітчизни, що входять у Блок "Наша Україна - Народна Самооборона", підтримують ініціативу прем"єр-міністра Юлії Тимошенко щодо створення коаліції захисту від світової фінансової кризи.

Про це сказали представники цих партій на зустрічі з Тимошенко в Раді.

На їх думку, в умовах світової фінансової кризи політичні сили повинні згуртуватися навколо запобігання негативним наслідкам світової фінансової кризи на Україні.

Представники партій підкреслили, що необхідно відновити роботу Верховної Ради й негайно прийняти низку антикризових законопроектів.

Голова фракції НУНС і лідер партії "Народний Союз Наша Україна" В"ячеслав Кириленко не прийшов на зустріч із Тимошенко в парламенті.

19 жовтня Тимошенко закликала фракції Ради 20 жовтня створити коаліцію захисту від світової фінансової кризи, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «5 партій з НУНС підтримали ідею Тимошенко щодо коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі