вівторок, 24 листопада 2020 17:36

4 місяці тому мені спалили дім. "Cуперреформована" Аваковим поліція не знайшла навіть виконавців - Шабунін

4 місяці тому мені спалили дім.  "Cуперреформована" Аваковим поліція не знайшла навіть виконавців - Шабунін
Будинок підпалили у липні. Фото: "Схеми: корупція в деталях"

4 місяці тому спалили будинок голови громадської організації Центр протидії корупції Віталія Шабуніна. Про це активіст нагадав у Facebook.

"4 місяці тому мені спалили дім, в якому спали батьки. За цей час суперреформована Аваковим поліція не спромоглася знайти навіть виконавців. Виконавців - не організаторів чи замовників.

Мені важко уявити, як сильно треба було старатися, щоб не знайти виконавців. З усіма камерами в тому районі, з можливістю фізичного заходу на вулицю лише з 2 місць, з усіма оперативними можливостями поліції", - написав він.

"Ви ж розумієте, як вестиме себе поліція в інших - не таких гучних справах? Правильно - ще більше нікчемно. Авакову та його орлам загалом на всіх нас начхати, як і на злочини проти нас", - заявив Шабунін.

"Раніше чи пізніше Нацполіція та прокуратура стануть гідними платників податків, які їх утримують. Очевидно, що відбудеться це не за Авакова чи Венедіктової, чи, тим більше, політиків, які їх кришують", - підсумував активіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Громадськість під Радою вимагала відставки Авакова

23 липня Віталій Шабунін повідомив, що вночі його будинок у селі Гнідин під Києвом підпалили. У громадській організації це назвали частиною системної кампанії із залякування антикорупціонерів.

Зараз ви читаєте новину «4 місяці тому мені спалили дім. "Cуперреформована" Аваковим поліція не знайшла навіть виконавців - Шабунін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі