субота, 13 травня 2017 13:39

30% доріг будують неякісно - Гройсман

30% доріг будують неякісно - Гройсман
30% доріг будують неякісно - Гройсман, фото: Полтава 365

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман має намір звернутися в Національне антикорупційне бюро для розслідування корупційних відкатів на дорожньому будівництві.

Про це глава уряду заявив в ефірі "112 Україна", передає УНІАН.

"Важливо якісно ремонтувати дороги і притягнути до відповідальності, хто робив це погано. На 5 років формуємо план з відновлення доріг. На дорожньому будівництві працюють відкати - я звернуся до НАБУ. Вже внесли зміни до законів, перевести в готівку тепер дуже важко. Але до 7% виводять, через це треба руки в наручники", - сказав прем'єр.

За його словами, на близько 30% доріг, відремонтованих минулого року, було виявлено брак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди у складчину з мерією асфальтують дороги

"Винні будуть покарані", - наголосив Гройсман.

Кабінет міністрів представив проект запланованого на 2017 рік ремонту автодоріг. До серпня планують завершити всі ремонтні роботи на під'їздах до Києва. До жовтня триватиме ремонт ділянки дороги до пункту пропуску "Велика Паладь" на Закарпатті. У липні-вересні ремонтуватимуть дороги в об′їзд Вінниці. Візьмуться також за автодороги Шостка - Кролевець на Сумщині, Одеса - Рені. Заплановані ремонтні роботи автодороги на під'їзді до Чернігова та траси Тернопіль - Кременець. У планах уряду будівництво мосту на об'їзній дорозі Івано-Франківська та будівництво автомагістралі через Дніпро в Запоріжжі.

Зараз ви читаєте новину «30% доріг будують неякісно - Гройсман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі