субота, 12 січня 2008 12:31

13-17 січня в Україні працюватимуть співдоповідачі Комітету ПАРЄ

13-17 січня в Україні перебуватимуть співдоповідачі Комітету ПАРЄ з питань дотримання обов"язків та зобов"язань державами-членами Ради Європи Ренате Вольвенд і Ханне Северинсен.

Як повідомляє в суботу прес-служба парламенту, плануються зустрічі Вольвенд та Северинсен зі спікером Арсенієм Яценюком, з керівниками депутатських фракцій та комітетів Верховної Ради.

Заплановані зустрічі доповідачів також у секретаріаті президента та у Кабінеті міністрів.

Очікується, зокрема, що Вольвенд та Северинсен проведуть зустрічі з міністром закордонних справ Володимиром Огризком, з міністром юстиції Миколою Оніщуком, з міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком, з керівництвом Служби безпеки України, з Генеральним прокурором Олександром Медведько.

Також відбудуться зустрічі з уповноваженою Верховної Ради з прав людини Ніною Карпачовою, з головою Конституційного Суду Андрієм Стрижаком, з головою Вищого адміністративного суду Олександром Пасенюком, з головою Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Віталієм Шевченком, з представниками неурядових організацій та ЗМІ, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «13-17 січня в Україні працюватимуть співдоповідачі Комітету ПАРЄ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі