пʼятниця, 08 листопада 2019 18:17

100 шкіл і 100 садочків: Гончарук поставив "дедлайн" головам ОДА

100 шкіл і 100 садочків: Гончарук поставив  "дедлайн" головам ОДА
Плани - реальні, каже Гончарук. Фото: kmu.gov.ua

Голови облдержадміністрацій мають тиждень, щоб визначити список всіх шкіл, стадіонів та садочків, по якому не закінчена реконструкція або будівництво та їх візуалізацію — не менше двох-трьох видів фасадів і внутрішніх приміщень.

Про це у Facebook заявив прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

"Плюс 100 шкіл, 100 садочків та 100 стадіонів вже в наступному році — це реально. Селекторну нараду з губернаторами сьогодні присвятив саме цьому.

Ми не можемо більше дозволяти собі "розкіш" затверджувати пооб'єктні плани у червні-липні, потім проводити тривалі тендери і лише восени починати реальні будівельні роботи. Це саботаж роботи, результат якого — безрезультатність", - написав глава уряду.

Також Гончарук повідомив, що "плюс дав завдання до 10 грудня розробити перспективні плани формування об'єднаних територіальних громад".

"Щоб у нас було розуміння, в якій новій спроможній громаді ми будемо будувати школи, садочки та соціальну інфраструктуру", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це якийсь треш" - прем'єр Гончарук від побаченого у Запоріжжі

Верховна Рада затвердила уряд прем'єр-міністра Олексія Гончарука 29 серпня. У Кабміні працюють 2 віце-прем'єри й 16 міністрів.

Зараз ви читаєте новину «100 шкіл і 100 садочків: Гончарук поставив "дедлайн" головам ОДА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі