пʼятниця, 30 травня 2008 19:51

Шуфрич вимагає дозволити удари ногами

Бій між народним депутатом Нестором Шуфричем і начальником Управління державної охорони Валерієм Гелетеєм відбудеться завтра, 31 травня об 11.00 в Школі олімпійського резерву.

Як повідомили у прес-службі депутата, на даний момент залишається одне відкрите питання – це прийняття В.Гелетеєм умов, що їх визначила викликана сторона.

"В.Гелетей намагається уникнути бою із завданням ударів руками і ногами у формат боротьби, Н.Шуфрич наполягає на бою із застосуванням ударів і неможливістю ухилення від них", стверджує прес-служба депутата.

Умови, виписані Н.Шуфричем у листі, – більш ніж жорсткі, але разом з тим справедливі і спортивні, відзначає прес-служба депутата.

Зокрема, Н.Шуфрич пропонує провести бій за формулами: 2 раунди по 2 хвилини, 2 раунди по 3 хвилини або 3 раунди по 2 хвилини. Один з трьох варіантів буде вибраний безпосередньо перед боєм.

Раніше в коментарі для газети "Сегодня" начальник Державної охорони В.Гелетей заявив: "Хочте, щоб наш поєдинок із Шуфричем відбувся, візьміть його за руки і приведіть до спортзалу (бажано в обідню перерву, оскільки я держслужбовець), і зателефонуйте мені на мобільний. Упродовж 30-40 хвилин я приїду. Але наш поєдинок повинен бути саме таким, яким його запропонував раніше сам Шуфрич, а саме - боєм без правил, а не таким, що він зараз його пропонує".

Крім того, В.Гелетей сказав, що не буде, як цього хоче Н.Шуфрич, писати Президентові заяву про відставку, оскільки і сам піде з УДО, якщо програє Н.Шуфричу, оскільки для нього було б неприйнятним залишатися на своїй посаді. "Але цього не станеться. Нехай, до речі, прийде до нас на тренування в УДО, і найслабкіший з наших бійців йому вуха надере", - сказав В.Гелетей, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину « Шуфрич вимагає дозволити удари ногами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі