субота, 19 лютого 2011 18:41

"Регіонал" порадив Тимошенко використати інопланетян і Чупакабру

 "Регіонал" порадив Тимошенко використати інопланетян і Чупакабру

Народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов упевнений, що більшість скандалів, що виникають навколо лідера опозиції Юлії Тимошенко, придумує її команда.

Про це він сказав, коментуючи інформацію про спробу штурму офісу "Батьківщини" співробітниками СБУ.

Тим не менш, Чечетов відзначив, що віддає належне вмінню Тимошенко "вигадувати інформприводи і робити з мухи слона".

"Це не параноя. Винахідливість екс-прем'єра в питанні піару може служити прикладом для тих політиків, які хочуть побачити своє обличчя на екранах телевізорів, проте в силу своєї нікчемності не представляють інтересу для телеканалів", - цитує його прес-служба Партії регіонів.

За словами регіонала, у Тимошенко є ще чимало цікавих креативних заготовок, які вона вигадує між відвідинами Генпрокуратури і написанням повідомлень у Твіттері.

"На жаль, як і слід було очікувати, штурм так і не відбувся. Але зате на цій інформації пропіарилось вище партійне керівництво" Батьківщини ", розповідаючи про підступи влади щодо білих саламандр, про те, що тільки завдяки вчасно розголошеної інформації СБУ злякалася і скасувала штурм", - сказав Чечетов.

Прес-служба зазначає, що депутат порадив бютівцям для залучення уваги до свого лідера наступного разу "викрити майбутній напад на офіс БЮТу інопланетян або проникнення всередину будівлі на Турівській якої-небудь чупакабри".

Чечетов також запевнив у своїй обізнаності розмов у журналістському середовищі. За його інформацією, "журналісти вже навіть роблять ставки на те, що наступного разу придумає екс-прем'єр, щоб видавити з товариства нову сльозу".

Нагадаємо, що бютівці пішли сьогодні із засідання Верховної Ради після повідомлення про спробу "штурму" офісу "БЮТ-Батьківщини" на Турівській. Депутати від БЮТ заявили, що офіс Тимошенко вони будуть цілодобово захищати від атаки СБУ.

Зараз ви читаєте новину « "Регіонал" порадив Тимошенко використати інопланетян і Чупакабру ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі