вівторок, 05 квітня 2011 18:35

Путін відвідає Київ з робочим візитом 12 квітня

  Путін відвідає Київ з робочим візитом 12 квітня

Прем'єр-міністр Росії Володимир Путін відвідає Київ з робочим візитом 12 квітня.

"Прем'єр-міністр Росії Володимир Путін, як очікується, відвідає з робочим візитом Київ 12 квітня", - повідомило джерело Інтерфакс-Україна в дипломатичних колах

За його словами, російський прем'єр запланував зустріч з прем'єр-міністром України Миколою Азаровим. Розглядається можливість зустрічі Володимира Путіна з Президентом України Віктором Януковичем.

Офіційно цю інформацію в Києві поки не підтвердили.

Раніше повідомлялося про візит прем'єр-міністра Росії Володимир Путін в Україні для зустрічей із владою в період між 11 і 15 квітня.
Головними темами цього візиту, на думку деяких ЗМІ, будуть: наслідки для України від створення зони вільної торгівлі (з Євросоюзом - ред.), продавлювання вигідних оточенню Путіна умов надання Україні кредиту на купівлю нових реакторів для Хмельницької АЕС.

Нагадаємо, останній раз Путін побував в Україні з візитом 24 липня 2010 року. Тоді він провів зустріч з Президентом Віктором Януковичем в Криму.
Володимир Путін заявив, що якщо Україна створить зону вільної торгівлі разом з Євросоюзом, то Росія буде змушена почати вибудовувати кордон.

Зараз ви читаєте новину « Путін відвідає Київ з робочим візитом 12 квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі